TBMM'nin açılışının 93. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Melek İpek İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Umut Atatanır ile 4. sınıf öğrencileri Zehra Mağaralı ile Mustafa Yoğurtçu, KMTSO Başkan Vekili Kadir Gülkesen'i makamında ziyaret etti.

Konuklarla samimi bir sohbet gerçekleştiren ve Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında bilgi veren KMTSO Başkan Vekili Kadir Gülkesen, makamı sembolik olarak 4. sınıf öğrencileri Zehra Mağaralı ile Mustafa Yoğurtçu'ya bıraktı. Zehra Mağaralı ile Mustafa Yoğurtçu, KMTSO Başkanlık makamına oturmaları nedeniyle duygu ve düşüncelerinin sorulması üzerine; "Öncelikle bu makama oturduğumuz için şeref duyduk. Daha önce yaşamadığımız bir duygu. Çok mutluyuz. Hem heyecanlı hem de meraklıyız." dediler.

Görüşmenin ardından KMTSO Başkan Vekili Kadir Gülkesen, ziyaretin anısına Zehra Mağaralı ile Mustafa Yoğurtçu'ya hediye takdim etti ve eğitim hayatlarında başarılar dileyerek: “Gelecek, siz çocukların ellerinde. Sizler ne kadar çalışkan, azimli, başarılı ve ahlaklı olursanız, gelecek de sizlerle bir o kadar güzelleşir.” diyerek, vatana ve millete hayırlı birer birey olmalarını diledi.