Kocatepe İlkokulu Müdürü Erol YORULMAZ ;"2013/2014 Eğitim Öğretim yılı sonunda Milli Eğitim Bakanlığımızın "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında  Kahramanmaraş Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği ile yaptığımız protokol çerçevesinde ve Kahramanmaraş Valiliğimizin 09/06/2014 Tarih ve 2340453 Sayılı olurları ile açılan "YAZ OKULU'na" gösterilen yoğun ilgi bizleri mutlu etti." dedi.

Yorulmaz; "Gönüllü öğrencilere yönelik olarak dini, milli, ahlaki ve kültürel yönden bilgi vermek, kültür kazandırmak ve sportif faaliyetler yapmak amacıyla projelendirilen bu faaliyetin kurumumuzda olması,velilerimizin,öğrencilerimizin göstermiş olduğu yoğun ilgi,katılımın beklenenin üstünde olması bizleri daha da mutlu etti.Okulumuz bünyesinde yapacağımız sosyal ve kültürel faaliyetlerin planlamasında bizim için güzel bir gösterge oldu" dedi. 

Yorulmaz; "Haziran ayının 16'ında başlayan Yaz Okulu faaliyetimize 99 kız öğrenci,98 Erkek öğrenci ve 31 bayan velimiz kayıt yaptırmış olup okulumuzun tüm imkanları velilerimizin,öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur.Yaz döneminde çok amaçlı salonumuzun alt yapısını bitirip,konferans salonuna dönüştürdüğümüz takdirde Eylül ayından itibaren Anne-Baba Eğitimi konusunda ve eğitim,sosyal kültürel,tarihi,dini konularda toplantılar düzenleyeceğini" belirtti.

Yorulmaz; "Kurumumuzun beş aylık bir geçmişi olmasına rağmen değişime açık,hedeflerine kilitlenmiş,uyum içerisinde ve ekip ruhuyla hareket eden genç kadrosuyla her alanda öğrencilerimizde,velilerimizde ve eğitimde farkındalık oluşturan çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.Biz "KOCATEPELİLER" olarak Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 2023 ve 2071 hedefine inanmış,geleceğimizi şekillendirdiğimiz şu günlerde, geleceğimizin değerlerini yetiştiren eğitimciler olarak tarihi,milli ve manevi sorumluluğumuzun idrakindeyiz diyerek" sözlerine şöyle devam etti.  

Yorulmaz; "Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünden de anlaşılacağı üzere biz mutluluğumuzun ana kaynağının adını tam bir inanmışlıkla koyanlardanız.   "Herhangi bir şahsın, yaşadıkça memnun ve mesut olması için lazım gelen şey, kendisi için değil,kendisinden sonra gelecekler için çalışmaktır. Hayatta tam zevk ve saadet ancak gelecek nesillerin şerefi, varlığı,saadeti için çalışmakta bulunabilir." ve şu sözünde belirttiği gerçeği de peşinen kabullenenlerdeniz."  "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." dedi. 
Yorulmaz;"Bu projeyi gerçekleştiren Kahramanmaraş Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Yönetim Kuruluna,eğitim veren öğretmenlerimize,gönüllülere şahsım kurumum,velilerim,öğrencilerim adına teşekkür eder,saygılarımı sunarım" dedi.