Kütahya Konuralp Koleji'nin beş öğrencisi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 120 sorunun tamamını doğru yaptı.

Konuralp Eğitim Kurumları Genel Müdürü Enver Kartal, TEOG sınavında tam puan alan 5, bir yanlış yapan 5 öğrencileri olduğunu söyledi. Kartal, "Öncelikle öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sınavlarda büyük başarı elde etmelerini, öğretmenlerimizin özverili yaklaşımlarına ve öğrencilerimizin azimle, canla başla ve inanarak çalışmalarına borçluyuz. Biz çocuklarımızı hiçbir zaman bir yarış psikolojisi içine sokmadık, onlara inanarak başarmayı aşılamaya çalıştık." dedi.

Özel Konuralp Ortaokulu TEOG Sınav Koordinatörü Kazım Zeybek de "Öğrencilerimiz düzenli, disiplinli ve planlı bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettiler. Okulumuzda sınav hazırlıkları akşam 20.00'ye kadar sürdü. Öğretmen arkadaşlar öğrencilerimizle birebir ilgilenerek eksiklerini giderdiler." diyerek başarıda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Öğrenci velilerinden Eyüp Bayraktar ise "Kızım bu yıl yapılan TEOG sınavlarında soruları doğru cevaplayarak bize büyük bir gurur yaşattı. Bu başarıda okulun, öğrencileri iyi motive etmesinin ve birebir ilgi göstermesinin payı çok büyüktür. Bu başarıda emeği geçen Özel Konuralp Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.