Çukurova Üniversiteli Bilim İnsanları Mevlana Değişim Programı kapsamında dünyanın değişik üniversitelerinde öğrenim gören yabancı öğrencilere ders vermeye devam ediyor.

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Meryem Akçayoğlu Mirioğlu da Mevlana Değişim Programı ile Güney Kore’nin Busan şehrinde bulunan Pukyong National Üniversitesi’ne gitti. Yrd. Doç. Dr. Akçayoğlu Mirioğlu, Pukyong National Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü’nde 3 hafta ders verdi.

21 gün boyunca öğrencilere; Etkili konuşma, Hitabet sanatı, Kendini ifade edebilme, İş başvurularında konuşurken nelere dikkat edilmeli? konularında ders veren Yrd. Doç. Dr. Akçayoğlu Mirioğlu, Koreli öğrencilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öğrencilerin Çukurova Üniversitesi’ni çok merak ettiğini ve Üniversite ile ilgili çok sayıda soru aldığını belirten Yrd. Doç. Dr. Mirioğlu, Koreli öğrencilere ders vermenin yanı sıra Çukurova Üniversitesi ve Mevlana Değişim Programı’nı tanıtarak Pukyong National Üniversitesi ile akademik işbirliği de başlattıklarını söyledi.