Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek FabrikasınaÜniversitelerin teknik ve mesleki ziyaretleridevam ediyor.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Gıda Mühendisliği 4. sınıf öğrencileri Kahramanmaraş Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

Öğretim görevlisi Yard. Doç. Dr. Kurban YAŞAR eşliğinde yaklaşık 40 kişilik öğrenci gurubu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet sürdüren “Halk Ekmek Fabrikası''nda mesleki ve teknik incelemelerde bulundular.

Fabrikayı ziyaret eden öğrenciler ekmek üretimi hakkında Halk Ekmek Fabrikası Gıda Mühendisi Abdurrahman Emin SARIYILDIZ'danmesleki bilgiler alarak çeşitli sorular yönelttiler. İşletme ziyareti öncesinde Halk Ekmek Laboratuarındaki cihazları tanıyarak örnek analiz yapılmasını izlediler.

Halk Ekmek Fabrikası ziyareti sonrası Yard. Doç. Dr. Kurban Yaşar; öğrencileri ile ilk defa böyle bir tesisi gezdiklerini, temizlik ve hijyen konusunda yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirerek tesisin kurulmasında ve bu günlere kadar getirilmesinde emeği olanlara, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç' a ve İşletme ve İştirakler Müdürlüğü yetkililerine böylesine önemli bir tesis ile Kahramanmaraş halkına hizmet sunulduğu için teşekkürlerini iletti.

İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Dr. Ali Rahmi Kaya ise; üniversite öğrencilerimize teknik anlamda katkıda bulunmak amacıyla fabrikamıza düzenledikleri gezileri anlamlı bulduklarını söyleyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.