Kahramanmaraş Fen Lisesi'nden bir grup öğrenci köy öğrencilerinin dileklerini gerçekleştirmek için “Bir Dilek de Sen Tut Şiir ve Müzik Dinletisi” etkinliği düzenlediler.

Kahramanmaraş Fen Lisesi’nin öğrencilerinin düzenlemiş olduğu “Bir Dilek de Sen Tut Şiir ve Müzik Dinletisi” 30 Mart Cumartesi günü özel bir tesiste gerçekleşti. Yaklaşık 200 kişinin katılımıyla gerçekleşen yemekten elde edilen gelir ile Kürtül Celilli İlkokulunun öğrencilerinin kağıtlara yazdığı dilekleri gerçekleştirilecek.

Amaçları olandan alıp olmayan vermek olan bu güzel öğrenci topluluğuna önderlik eden İngilizce Öğretmenleri Şule Yeşil bu ve buna benzer etkinliklerin devam edeceğini söyledi. HEMDEM adını verdikleri bir iyilik hareketi oluşturduklarını söyleyen Şule yeşil "HEMDEM olarak birçok hayırlı iş ve etkinliklerde bulunduklarını hali hazırda devam eden kapak toplama kampanyası ile 5 yaşındaki bir kız çocuğuna tekerlekli sandalye almayı hedeflediklerini" vurguladı.

Şu ana kadar öğrencileriyle 200 fidan dikimi, Yemene yardım kampanyası, Lösemili çocuklarla etkinlikler ve ziyaret, Afşin Altaş İlkokulu Mesut Polat Şehit kütüphanesi oluşturma gibi bir çok yardım hareketini tamamladıklarını belirten Şule Yeşil, bu yolda kendisine yardımcı olan  öğrencileri ve velilerine teşekkür etti.

ETKİNLİK FOTOĞRAFLARI

Şule Yeşil etkinliklerinde kendisine yardımcı olan başta öğrenci ve velilerine, öğretmen arkadaşlarına, yakın çevre ve dostlarına teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.