Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Halkla İlişkiler Topluluğu üyeleri, KPSS’ye girenlerden tek tek kırtasiye malzemesi topladı. Toplanan kırtasiye malzemeleri köy okullarına gönderilecek.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrenci topluluklarından Halkla İlişkiler Topluluğu, geçtiğimiz hafta sonu KPSS sınavına girenlerden köy okulları için destek istedi. Sınav çıkışı memur adaylarından ÖSYM tarafından imtihanda dağıtılan kalem, silgi ve kalemtraş gibi kırtasiye malzemelerini gönüllü olarak toplayan öğrenci topluluğu, elde ettiği 500’ün üzerinde kırtasiye malzemesini Kepez’de ilkokula ve köy okullarına armağan edecek.
Halkla İlişkiler Topluluğu akademik danışmanı Gökhan Bayram, “Tek arzumuz bu kırtasiye malzemelerinin yanına oyuncaklar da bulup çocuklarımızı mutlu etmek. İhtiyacı olan çocuklar için birkaç kalem umuduyla gittiğimiz okullardan 500’ün üzerinde kalem topladık. İmtihandan çıkıldığında çöpe ya da evin bir köşesine atılacak kırtasiye malzemeleri şimdi çocuklara ulaşacak” dedi.