Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde özel bir kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri Polis Haftası dolayısıyla polis amcalarını ziyaret ederek hediyelerini verdi.

Ereğli'de okul öncesi eğitim kurumlarından Özel Gonca Kreş Ve Gündüz Balkımevi öğrencileri polis teşkilatının 170. yıl dönümünü vesilesiyle polisleri ziyaret etti. Bağlı Polis Merkezini ziyaret eden minikler kendi yaptıkları hediyeleri de polislere takdim etti. Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Özel Gonca Kreş Müdürü Rahşan Yılmaz, kreşlerinde eğitim gören çocukların sosyal aktiviteler dışında özel günlerde de büyüklerini unutmamaları gerektiği düşüncesi ile ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

BABAMLA EL ELE ŞENLİĞİ

Diğer yandan kreş öğrencileri pazar sabahı 'Babamla el ele' şenliği için sahil bandında babaları ile kahvaltı etkinliğinde buluştu. Sahil bandında yapılan kahvaltının ardından çocuklar süsledikleri bisikletleri ile babalarıyla sahilde tur attı. Bisiklet gezisi için gerekli önlemlerin alınmasının ardından tur başlarken, öğrenci velileri böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde ve çocukları ile güzel vakit geçirmelerinde emeği geçen kreş yetkililerine teşekkür etti.