Vali Şükrü Kocatepe, Hanifi Mahçicek Stadı'nda düzenlenen törende, Türkiye Cumhuriyeti'nin dünden çok daha iyi, insanların da geçmişe göre daha mutlu ve müreffeh ve yüksek noktalara eriştiğini belirtti. 

Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde zor günlerde kenetlenip bu toprakları vatan yaptığını anımsatan Kocatepe, şunları kaydetti:

"Bundan sonra da sanayileşmede, yükselmede ve kalkınmada yine birbirimize sarılarak birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Gençlerimizin sayesinde yüce önder Atatürk'ün bize gösterdiği çağdaş medeniyet düzeyine ulaşarak ülkemezi dünyanın en müreffeh ve medeni ülkelerinden biri yapacağız. Biz sizlere güveniyoruz ve bu güvenle sizleri üniversitemizden mezun ediyoruz."

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan iseTürkiye'de ve dünyanın her ülkesinde çalışabilecek bilgi ve birikime sahip öğrenciler yetiştirdiklerini ifade etti. 

Mezun olan öğrencilere seslenen Karaaslan, "Siz ülkemizin geleceği, aydınlık yüzümüzsünüz. Sizler burada hayatınızın belki en renkli ve en güzel dönemini geçirdiniz. İleri ve gelişmiş Türkiye'yi oluşturma hedefiyle çalışmanızı ve başarmanızı bekliyoruz" dedi.

Dönem birincisi Sıddık Doyruluk da 4 yıllık emeklerinin sonucucunda mesleki yeterliliği sembolize eden diplomaları almaya hak kazandıkları için çok mutlu oldukları söyledi.

Konuşmaların ardından bölümlerinde başarılı olan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri verildi.

Törenin ardından sanatçı Zara konser verdi.


Konuyla ilgili ayrıntılar ve 25 Galerilik toplam 500 fotoğraflık dev foto galeri gün içinde sitemize eklenecektir. Ayrıntıları buradan takip edebilirsiniz.

Not: Fotoğrafların orjinallerini isteyen öğrencilerimiz 0507 680 46 46 numaralı telefonu arayarak bizimle iletişime geçebilirler.
Ya da [email protected] adresine mail atabilirler.
Veyahut facebook sayfamızı beğenerek bizimle iletişime geçebilirler. http://www.facebook.com/pages/haber46com/189190771104995