Yarının yöneticilerini yetiştiren programın öğrencileri dolu dolu ve verimli bir yıl geçirdi.
Programın eğiticileri ve geleceğin idarecileri öğrenciler dönem sonunda stres atarak fikir alışverişinde bulundular. Samimi bir ortamda gerçekleşen programa katılım oldukça yüksek oldu.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız ilimizin yetiştirdiği değerli ve başarılı yönetici KSÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Can: “Çok verimli ve dolu dolu bir dönem geride bıraktık. Bir ülkenin, bir milletin, bir şehrin kalkınmasının yolu eğitimden geçer. Dolayısıyla eğitimin her aşaması çok önemlidir. Bu anlamda programa katılan  ve gayretli çalışmalar gösteren yarının yöneticileri öğrencilerimize teşekkür ediyor, ömür boyu başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Turgay Barışık: Çok değerli bilgiler ve kazanımlar elde ettik.

Programa katılan Sütçü İmam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Turgay Barışık da konuşmasında; “Ben bu ortamı sağlayan başta Prof. Dr. Niyazı Can olmak üzere bütün hoca ver yöneticilerimize  teşekkür ediyorum. Burada kayda değer ve ömür boyu bize yol gösterecek  çok değerli bilgiler ve kazanımlar elde ettik. Ve gördüm ki insanın, her yaşta ve her makamda öğreneceği yeni ve güzel bilgiler var. Ayrıca burada çok samimi ve içten dostluklar, arkadaşlıklar edindik. Ben hocalarımıza ve katılımcılara teşekkür eder, başarılar dilerim.” dedi.