Güzel Sanatlar Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. Mezun öğrencilerimiz bilim yuvasından elde ettikleri mesleki teknik, metot ve disipline kendi ayakları üzerinde duracak hale gelmişlerdir diyen Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Güneşaçar öğrencilere seslenerek“Bugün uzun ve meşakkatli bir yolun başlangıcındasınız. Bundan sonra yaşam boyu öğrenme olarak yeni bir süreç başlıyor. Üniversite eğitiminizde elde ettiğiniz becerileri daha da geliştirerek zorlukların üstesinden geleceğinize inanıyorum. Bütün mezun öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Özkarcı ise bu yıl GSF olarak ikinci mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Üniversitemizde öğrencilerimizi en iyi eğitimi verme çabasındayız. Öğrencilerimizin hem ressam hem sanatçı olmalarının yanında akademik kimlikleri de vardır. Sadece sanatçı yetiştirmiyoruz aynı zamanda akademik anlayış da kazandırmaya çalışıyoruz. Biz öğrencilerimizi metodu veririz mezun olduktan sonra da o metot ile kendilerini geliştirirler.” Dedi.

16 mezun veren Güzel Sanatlar Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı birincisi Samet Küçükönder olurken, Hatice Köleli ikinci, Songül Uçar üçüncü oldu.

KSÜ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLARI