Bafra’da bulunan Kızılırmak İlköğretim, Mustafa Kemal İlköğretim ve Barbaros İlkokulu öğrencileri Adnan Menderes Parkı, Çamlık Mesire Alanı ve Büyük Park'ta çevre temizliği yaptı.

Samsun'un Bafra Belediyesi’nin 'Temiz Çevre Kampanyası'na öğrenci ve öğretmenlerin yanında Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Başkan yardımcısı İsmail Kurt, Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Y. Necmettin Arıcı, Müdür Yardımcısı Hasan Aydın ve personel ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Yaman katıldı. Çevre temizliği için öğrenci ve katılımcılara eldiven, şapka ve çöp poşeti dağıtıldı. Çamlık mesire alanındaki uygulama sırasında alanda piknik yapan OMÜ Bafra Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan da uygulamaya katılarak destek verdiler. Uygulama sonrasında Bafra Belediyesi öğrenci ve katılımcılara çeşitli ikramlarda bulundu.

Kampanya ile ilgili konuşan Kaymakam Arslan, "Bafra Belediyesi’ne, okullarımıza, sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Çok yerinde bir uygulama oldu. Temiz çevre bilinci oluşmasına önemli bir katkı olmuştur." dedi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin ise şunları söyledi: "Temiz çevre kampanyası kapsamında çok yoğun çalışmalar yaptık. Bugün de bunun uygulaması içinde olduk. Öncelikle okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize duyarlılıkları ve katkıları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kampanyamıza çamlık mesire alanında destek vererek uygulamaya katılan OMÜ Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ali Kemal Ayan ve öğrencilerine ayrıca teşekkür ediyorum."