Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir tarafından Kur’an Eğitim merkezinin ismi Muhammet Gevher Kuran Eğitim Merkezi olarak belirlenen tabela asıldı.
Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızın yardımları ve İl Müftüsü Muhammet Gevher’in büyük özverisiyle tamamlanan Kur’an Eğitim Merkezi, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın katılımıyla hizmete açılmıştı.

 Kahramanmaraş İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kahramanmaraş Şubesi aracılığı ile tamamına yakını Kahramanmaraşlı hayırseverlerimizin katkı ve yardımları ile tamamlanan Kur’an Eğitim Merkezi, 8 katlı, 250 yatak ve 400 öğrenci kapasiteli olup, erkek hafız öğrencilere yatılı eğitim-öğretim hizmeti ve her ay köylerde görev yapan  cami görevlilerine seminer hizmeti veriyor.

​Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir, Dini ve Hayri hizmetlerde büyük emeği olan ve hatta bu binanın yapılışında musluklarına varıncaya kadar titiz davranan merhum İl Müftümüz Muhammet Gevher’in isminin burada yaşatılacağını belirtti. Müftü Demir, Kahramanmaraş halkının bu kararı hoş görüyle karşıladığını kaydetti.

Kahramanmaraş Din Gönüllüleri Derneği Başkanı Şevket Bozdoğan da, Kahramanmaraş’a geldiği günden bu yana Kur’an eğitimi için kendini seferber etmenin yanında, gece gündüz demeden bu güzel eseri bizlere bir hediye bıraktığını söyledi. Başkan Bozdoğan merhumun devamlı hatırlanacağının altını çizdi verilen ismin isabetli olduğunu kaydetti.