Binlerce öğrencinin beklediği KYK yurt başvuru sonuçları nihayet açıklandı. Peki KYK yurt başvuru sonuçlarını sorgulama ekranı nasıl kullanılır? online olarak yurt sorgulama işlemleri nasıl yapılır? Yurt çıkmayan öğrenciler ne yapacak? Ayrıntılar haberimizde.

KYK yurt sonuçları nasıl sorgulanıyor? KYK yurt başvurusu sonuçları açıklandı. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) başvurularının sona ermesinin ardından öğrenciler merakla bekledikleri yurt sonuçları açıklandı. 2016-2017 eğitim öğretim döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlara yerleşebilmek için başvurular sona erdi. Başvurukların sona ermesinin ardından KYK yurt sonuçları açıklandı. Öğrencilere barınma imkanı sunan devletin KYK yurt sonuçlarını açıklamasının ardından öğrenciler online olarak yurt sorgulama işlemlerini yapabilecekler. KYK yurt sonuçları sorgulama nasıl ve nereden yapılır? İşte KYK yurt sonuçları hakkında detaylar!


KYK yurtlarında kalmak isteyen öğrenciler, 22 Ağustos 2016 Pazartesi günü saat 23:59'a kadar başvurularını e-devlet üzerinden gerçekleştirdi.