Nevşehir’in en başarılı okullarından biri olan Özel Lara Eğitim Kurumları, şehrin en büyük alışveriş merkezinde tanıtım günleri yaptı. Tanıtım günleri yoğun ilgi gördü. Tanıtım günlerine kum sanatı gösterileri, akıl oyunları yarışmaları, futbol gösterileri ve kaligrafi şovları damgasını vurdu. Gösteride Lara Eğitim Kurumları müzik atölyesi öğrencileri ritm sazlar eşliğinde mini konserler verirken, piyano resitali, gitar ve keman dinletileri izleyicilerden büyük alkış aldı. Ayrıca Mevlana gösterisi yapan minik semazenlerin sunumları dikkat çekti. Satranç yarışmalarında Nevşehir birincisi olan öğrencilerin izleyicilerle yaptıkları maçlara ilgi büyük oldu. Tarih zümresi ve resim zümresi tarafından ortaklaşa açılan Çanakkale Sergisi ise büyük beğeni topladı.

Lara Eğitim Kurumları stantlarını ziyaret eden her misafirin ismi, Türkiye Kaligrafi şampiyonu Oğuz Kızıklı tarafından ücretsiz olarak yazıldı. Gün boyu sahnede futbol şovları ve yarışmaları yapıldı. En ilgi çekici stantlardan birisi de 1. sınıfa başlayacak çocuklar için yapılan 'Okula Hazır mısınız Testi' idi. Veliler öğrencilerinin okula hazır olup olmadıklarını öğrenmek için ücretsiz olarak testler yaptırdı.

Lara Tanıtım Günleri stantlarını ziyaret eden İzleyicilerden Emin Yıldız, “Bugün çocuklarımla beraber Lara Eğitim Kurumlarının birbirinden ilginç ve eğlenceli stantları sayesinde oldukça güzel vakit geçirdik. Böyle muhteşem bir etkinliğe imza atan okul öğretmenlerini ve yöneticilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.