Özel Nevşehir Lara Eğitim Kurumları törenle 11. mezunlarını uğurladı.

Okul konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet töreni öncesi mezun olacak öğrencilerin aileleri mezuniyet yemeğinde bir araya geldi. Okul müdürü Ulaş İnönü yaptığı konuşmada, "Bize emanet verilen öğrencileri çağın şartlarına uygun maddi ve manevi donanımları olabildiğince tam bireyler olarak yetiştirmeye gayret ettik. Tüm öğrencilerimize lise ve üniversite hayatında başarılar diliyorum." dedi.

İstiklal Marşı ve saygı duruşundan sonra Lara Eğitim Kurumları 8. sınıf öğrencilerinin oluşturduğu mezunlar korosu birbirinden güzel üç şarkı söyledi. Öğrenciler kıyafetleri, sahne performanslarııyla ailelerinden tam not aldı. ‘Okumasalardı ne olurlardı’ slayt gösterisi öğrencileri ve velilerini güldürdü. Öğrencilerin karakteristik özelliklerini anlatan 'sınıfın enleri'nin gösterildiği slayt da beğeni topladı. 'Hey gidi günler' ve 'bir varmış bir yokmuş' gösterimlerinde ise öğrencilerin gözleri doldu ve salonda hüzünlü anlar yaşandı.

Veliler adına Emrah Güner, teşekkür konuşması yaptı. Öğrencilerin okuduğu şiir ve yazılarla devam eden gecenin sonunda 'Lara Eğitim Kurumları Öğrenci Andı' okundu.
Öğrenciler, Lara mezunu olmanın sevincini ve okullarından ayrılmanın hüznünü birlikte yaşadı.