LYS'de Türkiye 72.'si olan Niğde Özel Sungurbey Lisesi öğrencisi Büşra Erdem, başarısında öğretmenlerinin kendilerini yetiştirmek için gösterdikleri büyük fedakarlığın payının yüksek olduğunu söyledi.

Türkiye 72.si Büşra Erdem 9. sınıftan itibaren sistemli bir çalışmanın neticesinde öğretmenlerinin fedakarca çalışması sayesinde bu başarıyı elde ettiğini söyledi. Yine öğrencilerden Türkiye 245.si olan Mustafa Aydın adlı öğrenci de okulunun kendilerine sağladığı imkanlar, öğretmenlerin verimli ders anlatımı, yoğun ilgi ve takibin neticesinde bu başarıyı hak ederek kazandıklarını söyledi. Aydın, "Bu başarıda Serhat Dershanesi ve öğretmenlerimin de katkısı çok büyüktür, onlara da çok teşekkür ediyorum." dedi.

Niğde Özel Sungurbey Lisesi'nin ilk 100 de 12 derece, ilk 500 de 3 öğrenci 26 derece, ilk binde ise 7 öğrenci 44 derece elde ederek LYS'de büyük bir başarı elde ettiğini aktaran veliler lisenin bu başarısını tebrik edip, "Çocuklarımızı özenle istikrarla, çok iyi bir takiple ve bizleri de bilgilendirerek bu başarıyı kazandılar. LYS'de bu başarı sevincini bize yaştıkları için Niğde Özel Sungurbey lisesi idareci, öğretmen ve personeline çok teşekkür ediyoruz." dedi.