Muharrem ayı münasebetiyle yapılan aşure etkinlikleri devam ediyor. Mado tarafından yaptırılan Mado Kadriye Kanbur İlkokulu'nda aşure etkinliği düzenlendi. Aşureler Mado tarafından ambalajlanarak gönderilirken  okulda okuyan tüm öğrencilere ve öğretmenlere aşure ikram edildi.

Okul bahçesinde yapılan etkinliğe Onikişubat Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Maarif Müfettişleri Başkanı Fevzi KÜÇÜK, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve Şube Müdürleri, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçeleri Milli Eğitim Şube Müdürleri ile bazı okul müdürleri de katıldı.

Mado Kadriye Kanbur İlkokulu Müdürü Faruk Aksu misafirlerle tek tek ilgilenirken çocuklara aşure dağıtımına da yardımcı oldu. Aksu yaptığı açıklamada "Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle biz de bir etkinlik yapmak istedik. Mado yönetimiyle yaptığımız görüşmelerde kendileri aşure ikramında bulunabileceklerini ifade ettiler. Okulumuzdaki tüm öğretmen ve öğrencilere ve etkinliğe katılan velilere aşure ikram edildi. Desteklerinden dolayı Mado'ya teşekkür ediyoruz. Ayrıca gelecek dönemde okulumuza yardımlarının devam edeceğini ifade ettiler. Hep birlikte okulumuzun başarı seviyesini çok yükseklere çıkarmak için çalışacağız" dedi.