Mado Kadriye Kanbur İlkokulu idareci ve öğretmenleri Öğretmenler günü münasebetiyle bir araya geldi Tüm idareci ve öğretmenlerin tam kadro bir araya geldiği yemekte güzel sohbetler yapıldı ve birlik beraberlik mesajları verildi.

Yemek sonrası Mado Kadriye Kanbur İlkokulu Müdürü Faruk Aksu, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan okulun eski müdürü Ali Esen'e çiçek ve plaket takdim etti. Esen'e bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Aksu "Bu bir hizmet yarışıdır. Birileri gelir hizmetini yapar ve gider, sonra başka birileri hizmete kaldığı yerden devam eder. Sayın Müdürümüz Ali Esen bey de eğitime çok büyük hizmetler yapmış değerli bir büyüğümüzdür. Kendisine bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz" dedi.

Daha sonra emekli öğretmen Ahmet Börekçi ile stajyerliği kaldırılan Rehber Öğretmen Kanuni Süleyman Börekçi'ye de çiçek ve plaket takdim edildi.

 Mado Kadriye Kanbur İlkokulu Müdürü Faruk Aksu program sonrası yaptığı konuşmada "bu tür programların çalışanlar arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirme açısından büyük önemi olduğunu" vurguladı ve "gelecek dönemlerde bu tür etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini" söyledi.