Kahramanmaraş Mado Kadriye Kanbur İlkokulunda Öğretmenler Günü Coşkuyla kutlandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her öğretmene birer çiçek hediye ederken tatlı ikramında da bulundu. Okul Müdürü Faruk Aksuda okulda çalışan tüm personele yemek ikram etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü tün yurtta olduğu gibi Kahramanmaraş Mado Kadriye Kanbur İlkokulunda da coşkuyla kutlandı. Öğretmenler Günü münasebetiyle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi okulda görev yapan tüm öğretmenlere saksı içerisinde birer çiçek hediye ederken ayrıca baklava ikramında da bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini temsilen Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç adına tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladığını söyledi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoçun selamlarını getirdiğini söyleyen Ayşe Taşkıran “Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır. Yetiştirdikleri öğrencilerle memleketi bir çiçek bahçesi haline getiren öğretmenlerimize birer çiçek hediye ederek teşekkür etmek istedik. Öğretmenlerimiz her şeyin en güzeline layıktır” dedi. 

Okul Müdürü Faruk Aksu'da yaptığı konuşmada nezaketli davranışlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoça teşekkür etti ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 

HABER FOTOĞRAFLARI

Öğretmenler Günü dolayısıyla Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek her öğretmene içinde ajanda, kitap ve flashdisk olan birer paket hediye ederken, Mado ise dondurma ikramında bulundu.