KAHRAMANMARAŞ'ın Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçenin kırsalındaki Hacılar İlkokulu'nu ziyaret edip öğrencilere kıyafet ve oyuncak dağıttı.

Başkan Hanefi Mahçiçek, beraberinde Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ve Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile birlikte Hacılar Mahallesi'ndeki okulu ziyaret edip öğrencilerle bir araya geldi. Okula eli boş gitmeyen Mahçiçek, öğrencilere kıyafet ve oyunca dağıtıp onları sevindirdi.

Eğitimin her zaman kendileri için öncelikli hizmetler arasında olduğunu belirten Mahçiçek, bunu yaparken de kırsal ve merkez ayrımı yapmadıklarını kaydetti. Mahçiçek, şunları söyledi:

"Merkezde ne varsa kırsala taşımak hedefimizdi günbegün hedefimize doğru ilerliyoruz. Geçtiğimiz günlerde iki imam hatip ortaokulunun yurtlarıyla beraber açılışını yaparak, eğitim hayatına kazandırdık. Hacılar İlköğretim Okulu’nda öğrencilerimize kıyafet ve oyuncak hediyelerimizi takdim ettik. Bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılamak ve yüzlerinde gülümse oluşturmak bizlerin en büyük mükâfatıdır. Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli Bey’in de katılımıyla öğretmenlerimizle de kısa bir toplantı yaparak sorunlarını dinledik. En kısa zamanda sıkıntılarını giderecek ve daha iyi hizmet verebilmeleri için eksiklerini tamamlayacağız."

Hanefi Mahçiçek ve beraberindekiler daha sonra belediyenin 2 yıl önce Dönüklü Mahallesi’nde yaptırdığı Şehit Osman Açıkgöz İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.