Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası hizmet binasında düzenlenen törenle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleki Yeterlilik Sınavı'nı kazanarak mali müşavir olmaya hak kazanan meslek mensupları ruhsatlarını aldı.

Törende konuşan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, bir meslek mensubu profili oluşturduklarını belirterek, “Bir meslek mensubu eğitimli, sosyal, iletişimi güçlü, hukuk bilinci gelişmiş, saygın ve vizyon sahibi olmalıdır.’’ dedi. Her dönem saygın, başarılı mali müşavirlerin yetiştiğine dikkat çeken Özsoy, ruhsat alan mali müşavirleri başarılarından ve bu zorlu süreçteki azimlerinden dolayı tebrik etti. Özsoy, çiçeği burnunda mali müşavirlere meslektaşlarıyla birlik beraberlik içerisinde hareket ederek, mesleklerini yasal ve etik kurallar çerçevesinde yerine getirmelerini öğütledi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu üyeleri de ruhsatlarını alan meslektaşlarına meslek hayatında başarı dileklerinde bulundular ve konuşmaların ardından mali müşavirler törenle ruhsatlarını aldı. Ayrıca, SMMM Yeterlilik Sınavı'nda ilk girişte bütün dersleri vererek başarılı olan mali müşavirlere de oda yönetimi tarafından takdir belgesi takdim edildi.