Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu(MYO), ilçe ekonomisine yaptığı katkılar nedeniyle Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş'a teşekkür plaketi takdim etti.
Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Hacer Bakır Sert, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı makamında ziyaret etti. Sert, MATSO yönetiminin ilçenin ekonomisinin daha iyi olması için gösterdiği çabanın yanı sıra Akdeniz Üniversitesi Manavgat MYO olarak düzenledikleri etkinliklere de katkı sağladığını kaydetti.
Kasım ayında, Akdeniz Üniversitesi’nin 100. Yılında Birinci Dünya Şavaşı konulu bir sempozyum düzenlediğini ve sempozyuma yurt içi ve yurt dışından çok sayıda akademisyenin katıldığını hatırlatan Sert, sempozyumun Manavgat bölümünün sosyal aktivitelerinin MATSO tarafından organize edildiğini söyledi. Katkıları için Başkan Ahmet Boztaş’a teşekkür eden Sert, Akdeniz Üniversitesi teşekkür plaketini takdim etti.
Manavgat Yaşam ve Kültür Derneği(MAYDER) yönetimi, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Mayder Yönetim Kurulu Başkanı Ezgi Bahçealtı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Cemile Çin, Avni Gelendost, Mehmet Rehber ve Burak Şen katıldı. Ziyarette konuşan Mayder Yönetim Kurulu Başkanı Ezgi Bahçealtı, MATSO’nun yaptığı çalışmaları takdirler karşıladıklarını belirterek dernek olarak düzenledikleri çalışmalarına verdiği destek için teşekkür etti.
Başkan Boztaş ise MAYDER yönetimine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi