Merzifon Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji, her sene olduğu gibi bu yıl da velileriyle sosyal etkinliklere devam ediyor. Ahi Koleji, Nevşehir Kozaklı termal gezisinden sonra velileriyle bu kez Anadolu’nun şarkılara konu olmuş zirvelerinden Ilgaz Dağı’na gezi düzenledi.
Günübirlik gerçekleşen gezide öğretmenler, veliler ve çocuklar doğanın, karın ve güneşin keyfini çıkarttı. Kış mevsimi ve kar olmasına rağmen bahar havasını andıran havada veliler çocukları ile birlikte keyifli bir gün geçirmiş oldu. Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji velilerinden Ercan Demirci, “Bu tür geziler velilerin birbirleri ve çocukları ile kaynaşmasını sağlıyor ve günlük yaşamın telaşından uzaklaşarak bizleri rahatlatıyor. Bu türlü etkinlikler düzenleyerek bir nevi tazelenmemize vesile olan okulumuz öğretmen ve idarecilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Gezi programı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Arslan Cömert, "Yoğun ders programlarımızın yanında dinlenme amaçlı düzenlediğimiz programlara velilerimizin ilgisi bizleri sevindiriyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi bu tür etkinlikler okul-öğrenci-veli üçgenini canlı tutuyor. Katılan tüm velilerimize ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.