Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Okullar Hayat Bulsun projesinde Havza Belediyesi tarafından tahsis edilen Teşhir Salonu'nda TÜBİTAK projelerini sergiledi. Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, salonu hizmete açtıktan sonra sergiyi gezdi.

Açılışı gerçekleşitirilen programa Havza Kaymakamı Alper Tanrısever,Belediye Başkanı Murat İkiz,Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, protokol üyeleri ve davetliler katıldı. Okul öğrencileri tarafından TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırladıkları projelerin sergilendiği sergi gezildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirterek, "Okullar Hayat Bulsun Projesi ile birçok okulumuzda oyun ve park alanları oluşturuldu. İmkanlarımız dahilinde tüm eğitim kurumlarımızın hizmetindeyiz." dedi.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever açılan teşhir salonu ile vatandaşların okulda üretilen ürünlerden haberdar olabileceğini belirterek, "Bu sayede öğrencilerimiz arasında bir rekabet ortamı da oluşacaktır. Umuyorum ki bu salon ile birlikte okulumuzda ki üretim kalitesi de artış gösterecektir. Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında okulumuza bu yeri tahsis eden Başkanımız Murat İkiz’de teşekkür ederim." diye konuştu.