Düzce Fatih Okulları 2014-2015 eğitim öğretim yılında 66 öğrencisini mezun eden okul TEOG birinci yerleştirme sonuçlarına göre 27 öğrenci Fen Lisesine (yüzde 41), 37 öğrenci de Anadolu Lisesine (yüzde 56), 2 öğrenci ise İmam Hatip Lisesi’ne yerleşti.

Başarının yanında sosyal aktivitelere de önem veren okulda bu yıl, yüzme, eskrim, badminton, kort tenisi, futbol, voleybol, basketbol, beyzbol, ebru, hat, resim, uçak maketi, müzik ve akıl oyunları gibi pek çok kulüp çalışması da yapılıyor.

Okul Müdürü İlhami Yıldırım, yıl içerisinde planlı ve sistemli bir çalışma ile öğrencileri sınavlara hazırladıklarını belirtip, "Tecrübeli, dinamik ve fedekâr bir öğretmen kadromuz var. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi iyi motive ediyor, derslerde, etütlerde ve ofis çalışmalarında onlara her türlü katkıyı yapıyorlar. Bu çalışmaların sonunda da başarı geliyor. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve idareci arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bizlere olan güvenlerinden dolayı kıymetli velilerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.