Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen söyleşi programı ilk önce Yunus Emre Ortaokulu’nda sonra da Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi ve 3 Ekim 2018 Çarşamba günü kadar da 9 okulda daha gerçekleştirilecek.

Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşi programında Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu çiçekle karşılandı.

Programın açılış konuşmasında kürsüye gelen Şehit İdari Ataşe Galip Özmen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Çolakkadı, Beytullah Eroğlu’nun kendilerinin okulundan mezun olduğunu hatırlatarak: “Milli Yüzücümüz Beytullah Eroğlu bizlere çok büyük bir örnek teşkil etmektedir. Bir insanın istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Çalışma ve azmin zaferidir bu. Sizlere güzel bir örnek teşkil etmesi adına olumlu bir söyleşi olacağını ümit ediyor, bu vesile ile bu söyleşini gerçekleşmesinden dolayı başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a ve diğer ilgililere çok teşekkür ediyorum. Beytullah kardeşimize de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Beytullah’ın tanıtım videosu izlendi ve aynı zamanda bir günlük yaşantısından kesitler sunuldu.

Daha sonra kürsüye gelen Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu, kendi yaşantısını ve başarılarını anlattı. İlk antrenörünün Osman Çullu olduğunu ve daha sonra birçok antrenörle çalıştığını ifade eden Milli Yüzücü Beytullah Eroğlu, sporculuk serüvenini anlattı.

Öğrencilerin kendilerine yönelttiği soruları da cevaplandıran Eroğlu, söyleşi programlarının düzenlenmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.

Programın sonunda kürsüye gelen Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, öğrencilerin adına çok verimli bir söyleşi olduğunu ifade ederek: “Eğitim alanında her zaman desteklerini gördüğümüz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bu söyleşi programları ile de çok anlamlı bir hizmet sunmaktadır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç Beyefendi olmak üzere Engelliler Şube Müdürlüğüne ve diğer ilgililere teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda hep birlikte topluca hatıra fotoğrafı çekildi.