Özel Serhat Çocuk Akademisi Refia Ana Kreşi ve Serhat Anaokulu öğrencileri, spor ve İngilizce derslerinde aldıkları eğitimleri çeşitli oyunlarla ailelerine sahneledi. Minik öğrencilerin sahnedeki performansları velilerden tam not aldı.

Van’da 8 yıldır minik çocuklara hizmet veren Refia Ana Kreşi ve Serhat Anaokulu, öğrencilerine verdikleri eğitimleri sergilemeleri için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Dönem içinde çocuklara Kur’an-ı Kerim dersleri, Bilgisayar, İngilizce, Beden Eğitimi gibi eğitimler veriliyor. Minik öğrencilerin bu öğrendiklerini sunmaları içinde zaman zaman çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu seferde çocukların spor ve İngilizce derslerinden aldıkları eğitimleri sergilemeleri için çeşitli oyunlarla bir etkinlik düzenlendi. Minik öğrenciler, sevimli hayvan kılıklarından palyaço kılıklarına, iskelet ve sosis danslarıyla birbirinde güzel oyunlar ve danslar sergiledi.

Program ile ilgili konuşan Refia Ana Kreşi Müdür Yardımcısı Kadir Alyans, öğrencilerden daha çok heyecanlandıklarını dile getirdi. Alyans, “Bir dönem içerisinde öğrencilerimizle birlikte yaptığımız etkinlikleri, öğrencilerimizin emeklerini dönem sonunda velilerimize sergilemek istedik. Öğrencilerimizin bu emeklerini vermelerini amaçladığımız nokta kendilerine olan özgüvenlerini anne babalarına ve bizlere sergileyebilmeleri. Öğrencilerimizden kesinlikle daha çok heyecanlandık, heyecanlarını paylaştık.” dedi.

Gece hakkında bilgiler veren Alyans son olarak şunları kaydetti: “Okulların vermiş olduğu gerek Kur’an-ı Kerim dersleri gerekse diğer branş dersleri; Bilgisayar, İngilizce, Beden Eğitimi, vb. bu yaş guruplarının el becerilerini kazandırma amaçlı yaptıkları etkinlikleri bir gecede vermeleri mümkün değil. Onun için çeşitli oyunlarla öğrencilerimizin bu dönem spor ve İngilizce derslerinde aldıkları eğitimleri sergilemeleri için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu noktada bizi yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen değerli misafirlerimiz, değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı bir borç biliriz.” ifadelerini kullandı.

Refia Ana Kreşi Okul Müdüresi Özden Sancar da başarılarının bir ekip işi olduğunu herkesin ayrı ayrı emeğinin geçtiğini, program ve etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

Veliler ve misafirler programın beklentilerinin çok üzerinde olduğunu belirterek bu programlarının devamının olmasını istediklerini söylediler.