Feza Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Sare Daştan Koleji anasınıfı öğrencileri Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında büyük anne ve büyük babalarına “Büyüklere Saygı” programı düzenledi.

Veliler, öğrencilerin büyük anne ve büyük babaların katıldığı programda önce duygu yüklü şiirler okudu. Daha sonra önceden hazırladıkları video film ile büyüklerine seslenerek günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Sıra ”Öyle Bir Geçer Zaman ki” şarkısının eşliğinde büyük anne ve büyük babaların gençlik fotoğraflarından derlenen slaytı seyretmeye geldiğinde tam bir duygu seli yaşandı. Gözyaşlarına engel olamayan büyüklerin çehresinde hüzünle birlikte haklı bir onurun yansıması vardı. Program, minik öğrencilerin büyüklerine sahnede karanfil taktimi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.
Programda bir konuşma yapan Okul Müdürü Ersin Karaoğlu, “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında hazırladıkları “Büyüklere Saygı" etkinliğinin öğrencilerin hatıralarında önemli bir iz bırakacağını söyleyerek katılımlarından dolayı tüm velilere ve büyüklere teşekkür etti. Konuşmasında öz değerlerimizi gelecek nesillere aktarmanın önemine vurgu yapan Karaoğlu, "Ancak bizi biz yapan değerlerle yetişen nesiller, geleceğe güvenle bakabilmemizi sağlar." dedi.