Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Miraboğlu Çocuk Akademisinin dört yaş grubu öğrencileri üniversiteli ağabeyleri ve ablalarından fidan dikmeyi öğrendi.

Erciyes Üniversitesi Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) gönüllüleri çevre bilinciyle ilgili bir dizi etkinlik gerçekleştirmek amacıyla Miraboğlu Çocuk Akademisinin misafiri oldu. Dört yaş grubu öğrencilerle kısa sürede kaynaşan Genç TEMA’lılar hem miniklerle oyunlar oynadı hem etkinlikler yaptı hem de meşe palamudu dikimiyle çevre bilinci kazandırdı.

Miraboğlu Çocuk Akademisi Müdiresi Ayşe Nur Uslu, "Okulumuzda çevre bilinciyle ilgili birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz ama yavrularımız üniversiteli abi ve ablalarından daha çok etkileniyorlar. Davetimize büyük bir mutlulukla cevap veren Genç TEMA’lı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz onların sayesinde oldukça eğlenceli bir gün geçirdiler, bununla birlikte çevre bilinci ve ağaç dikme hassasiyeti de kazandılar." dedi.