Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan sevgievlerinde kalan ve üniversiteyi kazanan öğrencilere tablet bilgisayar hediye etti. Valilik 75. Yıl Toplantı Salonu'ndaki törende, İl Müdürü Ali Akkuzu ve sevgievlerinde kalan öğrenciler hazır bulundu.

Vali Çiçek, Muğla ve Fethiye'den sınava giren 13 gençten 12'sinin üniversiteye kayıt yaptırmaya hak kazandığını belirterek, bunun kendileri için gurur verici olduğunu söyledi. Çiçek, "Anne babalar, çocuklarının okuyup iyi bir yerlere gelmesini ister. Bu çocukların anne babası ise devlettir. Devlet, her zaman her konuda yanlarında olacak ve onların başarılarıyla gururlanacaktır. İşte bizler, hiçbir sıkıntınızın olmaması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sizler bizim medar-ı iftiharlarımız olacaksınız. Eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlardan toplam 13 gencimiz üniversite sınavına girmiş olup 12'si üniversiteye yerleşmeye hak kazanmıştır. Devletimiz, bu gençlerimizin ileriki yaşlarda kendini yetiştirmiş, meslek sahibi ve donanımlı bireyler olmaları için çaba harcamaktadır." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek ve eşi, sınavlarda başarılı olan ve üniversiteye hak kazanan gençlere tablet bilgisayar ve kitap hediye etti.