Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap, "Simya ailesi olarak öğrencilerimizle,anne babalarımızla,personellerimizle,idarecilerimizle güzel bir hikaye daha yazacağız" dedi.

Kahramanmaraş'ın En Büyük Eğitim Markası Olan Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap yaptığı açıklamada Simya Eğitim Kurumları olarak "Kahramanmaraş'ın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını" söyledi. İlkokulu'ndan Fen Lisesi'ne, Kız Lisesi'nden Çocuk Üniversitesine kadar pek çok alanda eğitime hizmet verdiklerini söyleyen Kasap "uzun yıllara dayanan tecrübelerimizle eğitimin her alanında başarıya odaklı çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilerimizin donanımlı, kendine güvenen, ayakları üzerinde durabilen, girişimci, ahlaklı, vatan sevgisiyle dolu, üretebilen bireyler olarak yetiştirilmesi için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Eğitim bir gönül işidir ve biz Simya ailesi olarak eğitime gönül vermiş bir kadroyla her zaman öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız. Biz bu işe gönül verdik. Eğitim bizim için bir işten öte bir aşk. Millete memlekete faydalı bireyler yetiştiriyor olmanın haklı gururunu yaşamak bizim için en büyük mükafattır" dedi.

Simya Okullarının "Bahçelievler Temel Lisesi, Binevler Temel Lisesi, Özel Simya Kurs Merkezi, Simya Ortaokulu, Simya Kampüsü;(Üniversite Kampüsü) , Çocuk Üniversitesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Kız Ortaokulu ve Kız Anadolu Lisesi İle Eğitimde İlklerin Öncüsü Olmaya Devam ettiğini" ifade eden Muhammet Kasap şöyle devam etti:

"Güzel bir hikaye daha yazacağız hep birlikte.Öğrencilerimizle,anne babalarımızla,personellerimizle, idarecilerimizle çok büyük bir aileyiz biz. İşimizi profesyonel bir şekilde yaparken samimiyetimizi unutmadan devam ettik. Kahramanmaraş bize hep inandı,hep güvendi ve biz bu inancı bu güveni hiç boşa  çıkarmadık. 20 yıla yakın başarılarla donanmış bir hikaye yazdık hep birlikte. Ve biz çok güzel bir hikaye daha yazmaya karar verdik.S İMYA Eğitim Kurumları ailesinin bir ferdi olmak isteyen tüm eğitim gönüllülerini bu hikayeyi beraber yazmak için bizimle olmaya davet ediyoruz."

Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap "2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farklı Bir Kolejimizle( Anaokulu-İlkokul-Ortaokul) Yeni Kampüsümüzle Hizmetinizde" olacağız dedi.