Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası(MASMO) etik eğitimi almaya hak kazanan üyelerine yönelik yüz yüze eğitim başlattı.

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nin (TÜRMOB) ilk pilot uygulamayı Manavgat’ta başlattığı belirtildi.
Yüz yüze eğitim MASMO salonunda TÜRMOB etik eğiticisi Enver Arslan tarafından veriliyor. Manavgat'ta yapılan yüz yüze etik eğitimi İlhan Bora'nın katılımıyla başladığı ifade edildi.

MASMO Başkanı Halil Gubaş, yaptığı açıklamada, TÜRMOB Etik Eğitim Uygulaması'nın teorik ve pratik olarak eğitimlerinin sürdüğünü söyledi.
Teorik eğitim süreci bilgisayar portalı üzerinden uzaktan eğitim yöntemi ile pratik eğitim sürecinin ise odalarda yüz yüze eğitim yöntemi ile yürütüleceğini belirten Gubaş, "Türkiye'de ilk defa odamızda başlatılan 6 saatlik bir süreyi kapsayan yüz yüze eğitime 28 meslek mensubu katıldı ve odamızla muhasebe meslek etiği sözleşmesi yapmaya, iş yerinde bulundurulmak üzere TÜRMOB tarafından muhasebe meslek etiği taahhütnamesi almaya hak kazandı. Şahsım da dahil olmak üzere muhasebe meslek etiği taahhütnamesi almaya hak kazanan ilk meslek mensuplarının odamız bünyesinde olmasının gururunu yaşıyoruz. Eğitime katılan arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.