Kahramanmaraş merkez Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Sosyal yardımlaşma kulübü öğrencilerinin  topladığı yardımları 24 Ocak 2013  Perşembe günü  NFK İlkokul Müdürü Sıddık GÖRÜR, Rehber öğretmen Ömer Faruk HOZULU, Okul Aile Birliği Başkanı Aslan TÜRK, Okul Aile Birliği üyesi Güngör ÇARDAKLI ve bir gurup öğrenci  ile kardeş okul Maksutlu Dönükler İlkokuluna ulaştırıldı.

İki okul öğrencilerinin kaynaşması görülmeye değerdi. Bu anlamlı davranıştan dolayı memnuiyetini dile getiren Maksutlu Dönükler  ilkokul müdürü Burak IŞKIN, ve öğretmen Hasan Okumuş yardımlarından dolayı Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Sıdık GÖRÜR ve çalışma arkadaşlarına, öğrencilerine teşekkür etti 24 Nisan 2013 tarihinde de misafir etmek üzere okullarına beklediklerini belirtti.

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu Müdürü Sıdık GÖRÜR ve birlikte ziyarette bulunanlar 24 Nisan 2013 tarihinde bir engel olmadığı taktirde bu davete katılacaklarını ve kendilerine gösterilen yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı okul müdürü Burak IŞKIN, öğretmen Hasan Okumuş, öğrenciler ve köy sakinlerine teşekkür ettiler.