Niğde Özel Sungurbey Ortaokulu’nun 4 öğrencisi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'nda (TEOG) tüm soruları doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza attı.

Okul Müdürü Eyüb Gedik, soruların tamamını doğur yapan öğrencilerinden Sude Varış, Baran Işık, Seher Ceren Doğan ve Fatma Tanrıverdi’yi başarılarından dolayı kutladı.

1 milyon 278 bin kişi arasından 4 öğrencilerinin sınavda hiç yanlış yapmamalarının gururunu yaşadıklarını dile getiren Gedik, “Bu başarı tabii ki sadece bir yılın ürünü değildir. Özel Sungurbey Eğitim Kurumları, öğrencilerini 1. sınıftan 8. sınıfa kadar ciddi ve disiplinli bir çalışma temposuyla geleceğe hazırlamaktadır. Aynı zamanda her hafta öğrencilerin durumları takip edilmiş, eksikleri tamamlama etütleri yapılmıştır. Öğrencilerimizin başarısında yaz tatilinden beri süregelen çalışmaların ve sınavlara kırk gün kala yapılan yoğunlaştırılmış etüt programlarının da büyük katkısı olmuştur. Bu sınavda 4 öğrencimizin sıfır hata yapmalarının yanı sıra, 7 öğrencimizin sadece 1 yanlış, 3 öğrencimizin ise 2 yanlış yapmaları da öğretmenlerimizin ve ailelerimizin göğsünü kabartmıştır. Ayrıca okulumuz, 105 net ortalamasıyla büyük bir başarıya imza atmıştır. Sınava giren öğrenci sayımızın 67 olduğu düşünüldüğünde bu başarının ne kadar büyük olduğu daha da iyi anlaşılmaktadır." dedi.