Nilüfer Eğitim Kurumları, düzenlediği bursluluk sınavında yüksek başarı elde eden 75 öğrenciye ödüllerini verdi.

Özel Nilüfer İlkbahar Koleji'nde düzenlenen ödül törenine başarılı öğrencilerle birlikte aileleri de katıldı. Bu yıl düzenlenen bursluluk sınavına yaklaşık 7 bin öğrenci katılırken, ipi göğüsleyen 107 öğrenci bursluluk sınavını kazandı. Ayrıca, sınavda ilk ona giren öğrencilere tablet ve akıllı saatler hediye edildi. Renkli görüntülerin yaşandığı ödül töreninde başarılı öğrenciler ve aileleri büyük mutluluk yaşadı.

"AMACIMIZ İDEAL NESİL YETİŞTİRMEK"

Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, yaptığı açıklamada, “Nilüfer eğitim kurumları olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz bursluluk sınavını, bu yıl yaklaşık 7 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdik. Bugün de bu bursluluk sınavının ödül gecesini gerçekleştirdik. Nilüfer Eğitim Kurumları olarak eğitimde esas maksat kârlılık değil, onun ötesinde hem toplumumuz, hem milletimiz, hem ülkemiz, hem geleceğimizle ve dünyamızla alakalı güzel ve ideal nesiller yetiştirme adına ülkemizin kabiliyetlerini geleceğe hazırlamak istiyoruz. Bu maksatla Nilüfer Eğitim Kurumları, yaklaşık yüzde 40’a varan oranla bursluluk imkanlarından öğrencileri istifade ettiriyor.” dedi.

Mehmet Kıcıroğlu, bu yıl bursluluk sınavına 7 bin öğrenci gibi rekor katılım olduğun belirterek, “Bu yıl yaklaşık 7 bin öğrenci katıldı ve bu öğrencilerden ipi göğüsleyen 107 öğrencimiz bursluluk sınavını kazandı. Bizim her yıl düzenlediğimiz değişik bursluluk imkanları sadece bu sınavdan ibaret değil. Aynı zamanda yine Bursa ve çevresinde düzenlediğimiz matematik olimpiyatları ve Türkiye bilimsel olimpiyatları ve benzeri sınavlar çerçevesinde bursluluk imkanlarını öğrencilere sunuyoruz. Bütün öğrencileri bursluluk sınavında başarılı olanlara eğitim bursu ile birlikte ilk ona girenlere tablet ve akıllı saatler dağıttık.” şeklinde konuştu.