Adana Özel Burç Çukurova İlkokulu’nda anne ve babalar çocukları ile birlikte puzzle yapma yarışmasına katıldı. En Hızlı Puzzle Yapma Yarışına katılan veli ve öğrenciler aile fotoğraflarından oluşan puzzle en kısa zamanda tamamlamaya çalışırken heyecan dolu anlar yaşandı.

Uzun yıllardan bu yana kazanmış olduğu bilgi ve tecrübe ile ‘eğitim’ ve ‘eğlenceyi’ bir araya getirmeyi başaran Özel Burç Okulları, velileri de eğitim sürecine dahil ederek geleceğin bilim adamlarını yetiştiriyor. Özel Burç Çukurova İlkokulu öğrencileri velileri ile birlikte keyifli bir hafta sonu geçirdi. Özel Burç Çukurova İlkokulu tarafından düzenlenen programda anne ve babalar çocukları ile birlikte en hızlı puzzle yapmaya çalıştı. Aile fotoğraflarından oluşan puzzle ilk önce bitirmek için aileler birbiriyle kıyasıya yarışırken, heyecan dolu anlar yaşandı. Çocukları ile birlikte eğlenceli dakikalar geçiren veliler, kendilerine bu imkanı sağlayan okul yönetimine teşekkür etti.

YARIŞMADA DERECEYE GİREN 5 AİLEYE ÖDÜL VERİLDİ

Düzenlenen puzzle yarışmasına 20’i aşkın aile katılırken, yarışma sonucunda dereceye giren 5 aileye çeşitli ödüller verildi. Ödül töreninden sonra minik öğrenciler anneleri tarafından hazırlanan kokteyl masalarındaki yiyeceklerden atıştırırken, ardından arkadaşları ile birlikte okul bahçesinde bulunan oyun parkında oynadı. Bir süre oyun parkında vakit geçiren Burçlu minikler günün ilerleyen saatlerinde ise okul bahçesinde yer alan hayvanat bahçesini gezdi. Hayvanat bahçesinde yer alan hayvanlarla tek tek ilgilenen Burçlu minikler düzenlenen etkinliğin finalinde ise pony atlarına bindi.

Özel Burç Çukurova İlkokulu Müdürü İlhami Kara, anne ve babaları da dahil ettikleri etkinlikte hem anne ve babaları çocukları ile bir arada tuttuklarını hem de çocukların zihinsel gelişimine yardımcı olacak bu tür programlarla keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağladıklarını söyledi. Oldukça yoğun geçen okul derslerini, sosyal aktivitelerle desteklediklerini kaydeden İlhami Kara, şu ifadeleri kullandı: “Okul olarak amacımız geleceğin bilim adamlarını, kanaat önderlerini ya da toplumda söz sahibi bireyler yetiştirmek. Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlarken, onları bu süreçte velilerimizin yalnız bırakmaması gerekiyor. Bu nedenle velilerimizin de eğitim sürecine dahil olması istiyoruz. Biz bugün velilerimizin çocuklarının eğitimi için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak ve göstermek istedik. Düzenlemiş olduğumuz etkinliğe katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.”