Merzifon’da Ümit Eğitim Kurumları, Özel Ahi İlkokulu ve Ortaokulu için ilkokul 4. sınıf ve ortaokul 5, 6, 7. sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı yaptı.

Bursluluk sınavına ilgi yoğun oldu. Öğrencilerin yanı sıra ailelerin de oldukça heyecanlı oldukları gözlendi. Çocuklara sınavdan önce şeker dağıtıldı ve sınav seti hediye edildi. Çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen sınavın sonuçları 16-17 Mart tarihlerinde düzenlenecek ödül töreni ile açıklanacak.

Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert, "Her sene eğitim kalitesini artıran Ümit Eğitim Kurumları birçok alanda başarıya attı. Eğitim, spor, sanat, olimpiyat, yabancı dil vb. alanlarda aldığı derecelerle Merzifon’un gururu oldu. Ümit eğitim kurumları, Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul olarak eğitime devam etmektedir. Geleneksel hale gelen bursluluk sınavına gösterilen büyük ilgi bizleri mutlu etti. Halkımızın teveccühüne layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Sınav sonucunda 1'ncilere çeyrek altın ve yüzde 100’e varan eğitim bursu imkânları sunuyoruz. Ayrıca sınav sonuçları açıklandıktan sonra da okul olarak 2015-2016 eğitim öğretim sezonu kayıtlarına başlamış olacağız." dedi.