Okulun ihtiyaçlarını karşılamak için Cebelibereket Ortaokulu Okul Aile Birliği üyeleri ve veliler Sıkma Şenliği düzenledi.

Geliri ile okulun ihtiyaçlarını karşılamak için sıkma şenliği düzenlediklerini belirten Cebelibereket Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Deniz "Buradan kazandığımız parayı yine okulumuz harcayacağız. Buradan elde edilecek gelirlerle, çalışan işçilerin maaşlarını, kırılan kapı pencere kollarının yapımı ve okula yaptırılan güvenlik kamerası giderleri için kullanacağız." dedi.

Okulumuzun aile birliği tarafından tertiplenen bir dayanışma, kaynaşma için yapıldığını belirten Cebelibereket Ortaokulu Müdürü Mehmet Nazif Ercemal, "Dayanışma ve kaynaşmanın yanında okul aile birliğimize destek amaçlı yapılan bir etkinliktir. Bugün öğrencilerimize sıkma ayran ikramında bulunduk. Bu etkinlikte öğrencilerimiz okul içerisinde doğal bir kahvaltı yapma imkanı buldular, hem de okul aile birliğine katkı sağlamaları açısından da güzel bir etkinlik oldu. Ben okul müdürü olarak bu etkinliğe katkı sunan Okul Aile Birliği Başkanımız Fatma Deniz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Okulumuz ilimizin en gözde okullarından biridir. Bu anlamda marka olma yolunda iddialıyız. Bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Öğrencilerimizin ders dışı etkinliklere katılımlarını da önemsiyoruz." dedi.

Okullarının oldukça kalabalık olduğunu belirten Ercemal, "Bu etkinlikten elde edilecek gelirleri okul aile birliğimizin hesabına yatırılacak ve oradan da okulumuzun ihtiyaçlarında kullanılacak." diye konuştu.