Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Başöğretmen Ortaokulu’nu ziyaret ederek, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi talimatı verdi.

Eğitim alanında yürütülen çalışmalar kapsamında Bağlarbaşı Mahallesi’nde bulunan Başöğretmen Ortaokulu’nu ziyaret eden Dündar, derslikleri, oyun salonunu ve okulun diğer bölümlerini gezerek ihtiyaçların giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağı söyledi. Öğrencilerin sevgi gösterileri ile karşılanan Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak adına Türkiye’nin tek çatı altında inşa edilen en büyük okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Lisesi’ni Bursa’ya kazandırıyoruz. Kaba inşaatı tamamlanan okulumuzu önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmete açmayı planlıyoruz. Ayrıca Mehmet Akif Mahallemizde de 24 derslikli bir okul daha inşa edeceğiz." dedi.

"HİZMET ALMAMIŞ OKUL KALMAYACAK"

Osmangazi sınırları içerisinde yer alan tüm okullara çeşitli hizmetlerde bulunduklarını kaydeden Dündar, "Osmangazi’de 250 tane okul var. Biz Osmangazi Belediyesi olarak 200’den fazla okulumuza çeşitli hizmetlerde bulunduk. Eksikliklerinin tamamlanmasını sağladık. Yaklaşık iki sene önce yine Başöğretmen Ortaokulu’nu ziyaret etmiş ve çeşitli hizmetlerde bulunmuştuk. Hangi okulumuza gidersek oraya hizmet götürüyoruz. Bugün yaptığımız ziyaretten de hizmet sözüyle ayrılacağız. Gençlerimizin güzel şartlarda eğitim görmeleri için eksiklikleri gidereceğiz. Yeter ki gençlerimiz derslerine çalışsın ve başarılı öğrenciler olsun. Gelecek gençlerimizle şekillenecek." diye konuştu.

Bu arada Dündar, Türkiye ve Balkan Karate Şampiyonalarında Yıldız Kızlar Kategorisi'nde şampiyon olan Elif Şen ile Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı’nda tüm soruları doğru cevaplayan Esin Şahin’i tebrik etti.