1 milyon 987 bin 488 öğrencinin girdiği 2015 YGS sonuçlarına göre tüm puan türlerinde Osmaniye 1.si Hacı Hasan Doğru Fen lisesi öğrencisi Nadide Fettahlıoğlu oldu.

2015 YGS soruların zorluğundan dolayı öğrencilerin zorlandığını belirten Hacı Hasan Doğru Fen Lisesi Müdürü Lokman Kılınç, "Açıldığı günden beri sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel çalışmalarla adından söz ettire Özel Hoşgörü Okulları Hacı Hasan Doğru Fen ve Ayşe Doğru Anadolu Liseleri 2015 YGS'de ferdi ve kitlesel büyük bir başarıya imza attı. Hacı Hasan Doğru Fen lisesi öğrencisi Nadide Fettahlıoğlu tüm dallarda Osmaniye 1.si olarak büyük bir başarıya imza attı. İlk mezunlarımız olan öğrencilerimiz, ilk 1000 de 10 derece elde ederek önemli bir sonuca ulaştık. Elde edilen başarıda okul - veli işbirliği ve öğretmenlerin gayreti, öğrencilerin disiplinli çalışmasının sonucunda gelen başarıdan dolayı öğretmenlerini ve tüm öğrencilerini tebrik ediyorum." diye konuştu.

Başarısının düzenli, planlı ve disiplinli çalışmanın sonucu olduğunu belirten YGS'de tüm dallarda il 1.si olan Nadide Fettahlıoğlu, "Başarımda emeği geçen öğretmelerine ve okuluna borçluyum. Bu okulu yaptırarak iyi bir eğitim almamızı sağlayan ‘Doğru’ ailesine teşekkür ederim. İnşallah LYS'de de okulumu ve şehrimi en iyi şekilde temsil edeceğim." diyerek mutluluğunu ifade etti.