Muş Özel Çağlayan Ufuk Ortaokulu bu yıl 7’inci mezunlarını verdi. Kolej bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve çok sayıda veli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Çağlayan Ufuk Ortaokulu Müdürü Cengiz Karakuş, mezun olan öğrencilere ve velilerine geleceğe dair mesajlar vererek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Karakuş, şunları söyledi: “Emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum.”

'DÜRÜST VE ADİL BİRER İNSAN OLUN'

Mezun olan öğrencilerden dürüst, adil birer insan olmalarını isteyen Karakuş, “Sevgili gençler, sizden sahip olmanızı istediğim üç şey 1- sağlığınız 2- mutluluğunuz, 3-ahlaklı ve başarılı olmanızdır. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız. Sizlerden dürüst, adil iyi bir insan, değer ve tutumlara bağlı olmanızı arzuluyorum.” şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Cengiz Karakuş’un konuşmasından sonra 8. sınıflar geçen yıl almış oldukları okul flamasını 7'lere teslim etti. 8. sınıf öğrencilerine öğretmenlerinin hazırlamış olduğu ‘enler’ bölümü büyük beğeni topladı. 6. sınıf öğrencilerinden Enes Aydın ve 7. sınıf öğrencisi Ahmet Eren Aksoy'un beraber seslendirdiği türkü büyük alkış aldı. Mezuniyet törenine katılan misafirlerimize mezuniyet pastası ikram edildi. Ayrıca mezun olan öğrencilere plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle gece son buldu.