Özel Düzce Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şubesi’ni ziyaret ederek, şehit ailelerine yazdıkları mektupları teslim etti.

18 Mart Şehitler Haftası ve Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı münasebetiyle Özel Düzce Fatih İlkokulu 4. sınıf öğrencileri şehit ailelerine yazdıkları mektupları vermek için Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne gitti.
Vatan için canlarını feda eden şehitlere ve ailelerine teşekkür ve şükran duygularını mektuplarda kaleme alan öğrencilerin yazdıkları mektuplar, dernek yetkililerine ve orada bulunan şehit ailelerine verilirken duygulu anlar yaşandı.

Çalışma ile ilgili bilgi veren Bayram Özyavuz, "Her yıl mart ayında aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi değişik etkinliklerle yâd edip, öğrencilerimizi de onların bu kahramanlıklarından haberdar etmeye gayret gösteriyoruz. Bu yıl da Çanakkale Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle ilgili öğretmen ve öğrencilerimizin çok kıymetli şehit ailelerimize bir şükran ve teşekkür mektubu yazma fikirlerini gerçekleştirmiş olduk. Çocuklarımızın mektupları yazarken ve şehit ailelerimize ulaştırırken yaşadığı duygulu anlar bizleri de çok etkiledi. Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimizi sonsuz şükran ve minnetle anıyor, kıymetli ailelerine de en içten duygularımızla saygılarımızı sunuyoruz." dedi.

Dernek Başkanı Ayhan Metin öğrencilere bu çok anlamlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, şehitlik ve gazilik hakkında bilgiler verdi.