Özel Düzce Fatih İlkokulu 2. Sınıf Zümresi, oyun ve fiziki etkinlikleri kapsamında kullanılan Zenginleştirilmiş Eğitim Programları (ZEP) çalışmalarını, bu kez veli ve öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdi.

Okul yemek salonunda ailecek yapılan kahvaltı ardından, 1. Dönem değerlendirmesi için sınıf toplantılarına geçildi. Veliler, sınıf öğretmenleri tarafından çocukları hakkında bilgilendirilirken, öğrenciler de okul cep sinemasında kendileri için özel seçilmiş filmlerini izlediler. Kahvaltı ve veli toplantısı sonrası öğrenciler ve velileri, ZEP etkinliğini birlikte gerçekleştirmek üzere kendileri için hazırlanan sınıflara geçtiler. Öğrenciler, öğrendiklerini velilerine gösterme imkânı buldular.

Özel Düzce Fatih İlkokulu Müdürü Gürbüz Atmaca, "Öğrencilere sunduğumuz üst seviye eğitim öğretim imkânlarının tamamlayıcısı olarak onları düşünen, üreten, sorgulayan farklılıkları hissedip bunlara saygı duyan anlayışta yetiştirmek için oyun ve fiziki etkinlikleri kapsamında kullanılan Zenginleştirilmiş Eğitim Programları (ZEP) çalışmalarını bugün velilerimiz ve öğrencilerimiz, birlikte gerçekleştirsin istedik. Kahvaltıyla önemli bir kaynaşmayı sağlarken, anne babaların çocuklarıyla birlikte yaptıkları bu etkinlik, değerli zaman geçirme adına önemsediğimiz bir çalışmaydı. Velilerimizin tamamına yakınının etkinliklere katılımı bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizin ve velilerimizin mutlulukları görülmeye değerdi. Tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Kendileri için tertip edilen bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci velileri de çocuklarıyla anne baba beraber çok güzel birliktelik yaşadıklarını belirterek, etkinlik sonrasında veliler arası çok güzel bir kaynaşmayı yaşamaktan ve ZEP çalışmalarında çocuklarının aldıkları mesafeyi görmekten çok mutlu olduklarını ifade etti.