Yozgat Özel Ergin Koleji 2014-2015 eğitim öğretim dönemi yarı yıl tatilinde başarılı öğrencilerini çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.
İlde kurulduğu günden bu yana 18 yıldır il eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesine katkı sağlayan Özel Ergin Koleji deneyimli ve tecrübeli kadrosuyla ilk dönemin muhteşem bir törenle kapanışını yaptı. Velilerinde katılımıyla Kolejin Salonunda düzenlenen karne töreni muhteşem görüntüler oluşturdu.
Kolejin Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy, Yozgat eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesine önemli katkılar sağladıklarını belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yarı yıl tatiline yine öğrencilerimizin almış olduğu başarılarla girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Alınan bu başarılar hem bizim hem de velilerimizin göğsünü kabarttı. Bu başarının asıl mimarları öğrencilerimizin yanı sıra, öğretmenlerimiz ve bize desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen velilerimizidir."dedi.
Öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği içerisinde büyük bir aile olduklarını vurgulayan Özsoy, "Bizler öğrencilerimiz ve velilerimizle büyük bir aileyiz. Her bir öğrencilerimizle yakından ilgilenerek onların başarısı için hem biz hemde ailemiz büyük bir gayret içerisinde planlı ve programlı çalışmanın sonucu olarak başarılarımıza yenilerini ekleyerek sürdürmekteyiz. Almış olduğumuz başarılarda il dışında okulumuzun yanı sıra Yozgat’ımızı da en iyi şekilde temsil ettik ve etmeye çalıştık. Bugün ilk dönemin son günü ve karneleri öğrencilerimize veriyoruz. Aslında bu karneler öğrencilerle birlikte velilerimizin de birer karnesi. İnşallah 2014-2015 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde de başarılara imza atarak hem okulumuzu hem de Yozgat’ımızı gururlandıracağız. Bu vesile ile öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize mutlu, huzurlu bir tatil dönemi geçirmelerini diliyorum."diye konuştu.