Kahramanmaraş'ın tarihi, coğrafyası, edebiyatı ile ilgili on üç test sorusunun olduğu yaprak test, halkımız tarafından büyük ilgi gördü.

Özel İdare Binası önünde sınıf ortamı oluşturularak yapılan etkinlik kapsamında 13 sorudan 9 ve üstü doğru yapan 50 kişiye “Başarı Belgesi” verildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Ortaokul Yöneticisi Mücahit Dağdelen “geçen sene yaptığımız etkinlik çok beğenilmiş ve halkımız tarafından takdir edilmişti. Kahramanmaraş'ın zengin kültürünün gerek ülkemiz genelinde gerekse kendi şehrimizde tam olarak bilinmemesi durumuna çözümlerden biri olarak böyle bir etkinlik düşünülmüş ve uygulamaya konulmuştur” dedi.

Sözlerine öğrencilere bu faaliyetin katkılarından bahsederek devam eden Sayın Dağdelen “ Kipaş Eğitim Kurumları olarak Eğitimin Lider Aslanları sloganı doğrultusunda bu gibi öğrenci iletişimini ve özgüvenini arttırıcı çalışmaları her zaman önemsemekteyiz. Şehrimize, ülkemize, insanlığa faydalı bireyler yetiştirmenin ilk basamağının kişinin kendi öz değerlerini bilmesiyle gerçekleşeceğini söyleyebiliriz” dedi ve bu anlamlı çalışmada emeği geçen öğretmenlere öğrencilere ve destek olan Kahramanmaraş halkına teşekkür etti.