Kütahya Özel Konuralp Koleji, 6 yaş ana sınıfı öğrencilerine yönelik 4. Geleneksel Yapboz Şenliği düzenledi.

Amaçlarının çocuklarda görsel ve algısal dikkati geliştirip zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Yapboz Şenliği Koordinatörü Müdür Yardımcısı Mehmet Çiftçi, "Bu etkinlikte değişik faaliyetler düzenleyerek öğrencilerin eğlenmelerine zemin hazırlandık." dedi. Çocuğunu yapboz şenliğine getiren velilerden Zeki Ertürk, "Konuralp Koleji akademik başarısı, ulusal-uluslararası yarışmalardaki başarısı ve sosyal organizasyonlarıyla ismini duyurmuş bir eğitim kurumudur. Bir veli olarak okulun kalitesini ve başarılarını takip ediyorum. Çocuğumun hem 1. sınıfa hazır olup bulunmadığı ölçebilmek hem de Konuralp Koleji’nde okumasını arzu ettiğim için bu şenliğe girmesini istedim." şeklinde konuştu.

Özel Konuralp Eğitim Kurumları İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Gülen ise "Bu şenlikte çocuklarımızın kendilerine güven duyabilmeleri, sosyal ilişkilerde anlayışlı olabilmeleri, bilimsel düşünme alışkanlığı kazanabilmeleri, alaka ve yeteneklerini geliştirmelerini amaçladık. Etkinliğimizde, değişik faaliyetler düzenleyip öğrencilerin eğlenmelerine zemin hazırladık. Katılan bütün öğrenci ve velilerine, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

Program sonunda şenliğe katılan öğrenciler okul bahçesine koyulan dev şişme oyuncaklarla ve palyaçonun kurguladığı oyunlarla doyasıya eğlendi.