Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Özel Nilüfer İlkbahar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine 23 Nisan Bayramı'nda makamını geçici olarak devredip projelerini dinledi.

Özel Nilüfer İlkbahar İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili bilgi veren okul İngilizce öğretmenlerinden M. Tarık Başören, İspanya'da düzenlenen uluslararası trafik konulu projeye Nilüfer Belediyesi ile beraber katıldıklarını ve bu nedenle okul içinde resim ve sunum yarışması düzenlediklerini söyledi. Başören, yarışmada dereceye giren öğrencilerin böyle anlamlı bir günde Belediye Başkanı Bozbey tarafından tebrik edilmesinin öğrencilere çifte bayram yaşattığını ifade etti.

Ziyarete katılan okulun müdür yardımcılarından Ahmet Gök de sosyal sorumluluk projelerine okul olarak ağırlık verdiklerini belirterek, bu projeyle de trafik konusuna çözümler üretmek istediklerini söyledi. Başkan Mustafa Bozbey, öğrencilerin bayramını kutlayarak koltuğunu temsili olarak öğrencilere bıraktı. Başkanlık koltuğuna oturan öğrencilerden projelerini dinleyen Başkan Bozbey, bu öğrencilerin büyüdüklerinde çok önemli yerlere geleceklerini söyleyerek başarılar diledi. Başkan Bozbey, ayrıca trafik konusunun günümüzün en önemli problemlerinden biri olduğunu belirterek, bu konuda yapılan projelere her zaman destek verdiklerini belirtti.

Öğrenciler, başkan olmaları halinde trafik, çevre kirliliği, eğitim, sokak hayvanları ve teknoloji konularında üretecekleri projelerini anlattı. Başkan Bozbey, ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.