Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde açılan "Özel Onikişubat Öğrenci Etüt Merkezi" hizmet vermeye başladı. İlkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verilen Özel Onikişubat Öğrenci Etüt Merkezinde 6 kişilik sınıflarda etüt yapılıyor. 

Özel Onikişubat Öğrenci Etüt Merkezi

Okulda alınan eğitimin bazen yeterli gelmediği durumlarda, öğrencilerin bu konuda destek alması ve yoğun bir şekilde çalışmaları gerekmektedir. 

Bu çalışmaların, özel olarak yapılması ve öğrenciyle birebir iletişim kurulabilen kurumların tercih edilmesi, oldukça önemlidir. Özel Onikişubat Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi sabahçı ve öğlenci ilk ve ortaokul öğrencileri için düzenlediği eğitim programları ile derslere takviye konusunda Kahramanmaraş şehrimizde hizmet vermektedir. 

Kahramanmaraş Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yanında bulunan etüt merkezinde ilkokul ve ortaokul öğrencileri 6 kişilik sınıflarda eğitim görüyor. 

Kız ve Erkek Öğrenciler için Ayrı Sınıflar

Onikişubat Etüt Merkezi

Kız ve erkek öğrenciler için ayrı sınıflarda eğitim görme imkânı olan etüt merkezi programı içeriğinde, öğrencilerin seviyelerine göre gruplandırıldığı ve en etkili şekilde eğitim desteği aldığı bir sistem yürütülmektedir.

Öğrencilerin sosyalleşmeleri için de gerekli olan desteği almalarını sağlayan ders programlarının yanında, düzenli beslenmeleri için de iyi bir beslenme düzeni dahilinde, yemek hizmeti de verilmektedir. 

Her sınıfın 6 kişiden oluşması ve her öğrenci ile yakından ilgilenme imkanı dahilinde özel bir etüt ders programı sağlanması ile hizmet verilmektedir.

TEOG Sınavına Yönelik Çalışmalar

Onikişubat Etüt Merkezi

Öğrencilerin en çok desteğe ihtiyacı olan sınavlardan TEOG ile ilgili destek alabilmeleri için de özel ders programları ve seviyeye yönelik sınıflarda eğitim verilmektedir.

Bir etüt merkezinden beklediğiniz her şey, Onikişubat Etüt Merkezi sayesinde çocuklarınız için en uygun koşullarda sağlanabilmektedir. Dini değerler eğitimi ile bu konuda da bilgi sahibi olacak olan çocuklarınız,  kız ve erkek öğrencilerin ayrı sınıflarda öğrenim görmesi imkanı ile, güvenerek yararlanabileceğiniz bir kurumdur.

Sosyal Aktiviteler

Çocukların hem öğrenmesi hem de sosyalleşmesi için satranç sınıfları, zeka oyunları, hızlı okuma ve matematik eğitimleri ile İngilizce eğitimi verilmektedir.
İlkokul ve ortaokul öğrencileri için ders programı ile paralel olarak eğitim verilirken, aynı zamanda sosyal aktiviteler konusunda da çocukların kafalarını dağıtmaları sağlanmaktadır. Ayrıca gezi programları kapsamında da sosyalleşme sağlanarak, eğitim ve öğrenme sürecinin daha iyi bir şekilde gerçekleşmesi sağlanmaktadır. 

Onikişubat Etüt Merkezi

Aileler için Seminerler

Çocukların evde de sistemli çalışmalarına devam etmeleri için ailelere yönelik seminer programları kapsamında rehber öğretmenler tarafından düzenlenen toplantılar yapılmaktadır.

Bu toplantılarda öğrencilerin durumu, ev ortamındaki davranış ve uyum sorunları gibi bir çok konu hakkında velilerin bilgilendirilmesi sağlanmaktadır.

Çocuklarınızı emanet edeceğiniz Onikişubat Öğrenci Etüt Merkezi, öğrencilerin deneyimli hizmet kadrosu eşliğinde, Kur’an eğitiminden İngilizce eğitimine kadar her ders için destek çalışmalar vermektedir.

Onikişubat Etüt Merkezi

İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerine Yönelik Çalışmalar

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik çalışmalarla, her öğrencinin seviyesine ve ders programına uygun olarak düzenlenen etüt dersleri, haftanın beş günü verilmektedir.

Ancak özel durumlarda bu süre haftada 3 gün olarak düzenlenebilmektedir. Öğrencilerin beslenme ihtiyaçlarının da karşılandığı kurumlarda, sabahçı ve öğlenciler için özel programlar düzenlenmektedir. 

Kurumsal

Özel Onikişubat Etüt Merkezi Kahramanmaraş ilinde hizmet veren ve depreme dayanıklı olan bir yapıda tasarlanmış olan bir binanın içinde yer almaktadır. 
Necip Fazıl Kadın ve Çocuk  Hastanesi’nin yanında bulunan ve merkezi bir konumda bulunan merkezimiz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı onaylı bir merkezdir. Her ailenin güvenilir bir şekilde tercih edebileceği merkezimiz, istediğiniz zaman size destek verecektir. 

İLETİŞİM KANALLARIMIZ
Adres: Mimar Sinan Mahallesi 48041 Sokak No:3/B (Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yanı) Onikişubat / Kahramanmaraş
Ücretsiz Danışma Hattı: 0850 346 74 78
Telefonlar: 0344 215 18 81 – 0531 966 18 18