Simya Koleji Özel Seçkin Simya Kız Koleji öğrencileri tarafından Türk Silahlı kuvvetlerinin Suriye - Afrin de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ'e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ve "Zeytin Dalı " harekatına destek.

"Vatan Size ,Gelecek Bize Emanet" adı verilen kermeste Türk Silahlı kuvvetlerinin Suriye - Afrin de terör örgütü PKK-PYD-YPG ve DAEŞ'e yönelik hedefleri vurmak ve sınırı terör örgütlerinden temizlemek için başlattığı ve "Zeytin Dalı " adına verdiği operasyona Özel Seçkin Simya Kız Kolejinden büyük destek geldi. Özel Seçkin Simya Kız Koleji  "vatan size gelecek bize emanet " temalı kermesine TSK komutanları ve birçok kurum büyük ilgi gösterdi .

Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammed Kasap yaptığı açıklamada "Türkiye'yi terör tehdidinden korumak ve sınırlarımızdaki teröristleri temizlemek için Zeytin Dalı harekartında mücadele veren Kahraman Mehmetçiğimizin yararına yapılan kermeste emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Maddi manevi her zaman Mehmetçiğimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Dualarımızla askerlerimizin yanındayız..." dedi.

SİMYALI KIZLARDAN VATAN SİZE GELECEK BİZE EMANET KERMESİ FOTOĞRAFLARI